Psychotherapie praktijk

Marjan de Groot

Je kunt je bij mij aanmelden het liefst via email: info@marjandegrootpsychotherapeut.nl of anders telefonisch (06-49333259) met een verwijsbrief van de huisarts. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of we een afspraak kunnen maken voor kennismaking. Bij inspreken voicemail is het handig zowel je telefoonnummer als je email adres te noemen. Ik kan dan via beveiligde email contact met je maken. Voor het eerste gesprek is het van belang de verwijsbrief, een identiteitsbewijs en zorgpas mee te nemen.

 Ik heb enkele contracten voor zowel de basis GGZ als specialistische GGZ met een aantal zorgverzekeraars. Mocht jouw verzekeraar er niet bij zijn, kun je op restitutiebasis de therapie meestal (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Afhankelijk van je basisverzekering ligt de vergoeding tussen 60 -100%. Vraag dit evt. na bij je zorgverzekeraar of bij mij. Tarieven kun je vinden op www.NZa.nl. Op de praktijk is het goedgekeurde GGZ kwaliteitsstatuut aanwezig en ter inzage.

Meer informatie over psychotherapie, klachtenregeling en andere wet- en regelgeving omtrent psychologische zorg kun je vinden op de site van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten: LVVP, waar ik lid van ben en waar ik ben aangesloten voor de klachtenregeling. Natuurlijk ga ik ervan uit dat je je klachten eerst met mij bespreekt. Bij de LVVP kun je ook  de cliĆ«ntenfolder vinden via http://www.lvvp.info/voor-clienten/folder-voor-cli...